CONSTRUCTIES

 

Naast klinkers, kasseien of tegels zijn er tal van andere materialen waarmee we werken

 

Constructies - muren trappen houtconstructies - vv klinkers

TRAPPEN

Een prachtige tuintrap is de ideale manier om een hoogteverschil in een tuin op te lossen. Door te kiezen voor een tuintrap in natuursteen maakt u bovendien een keuze die perfect in harmonie is met het natuurlijke karakter van de omgeving.

Constructies - muren trappen houtconstructies - vv klinkers

KEERMUREN

Een keerwand is in feite een aparte muur die gebruikt kan worden om water of grond tegen te houden. De belangrijkste eigenschap van een keerwand is immers dat hij zorgt voor een scheiding, bijvoorbeeld bij hellende bouwgronden waar hij hoogteverschillen kan opvangen of waar hij kan voorkomen dat bij felle regen de grond naar beneden gaat schuiven. Een keerwand hoeft helemaal niet saai of lelijk te zijn. Zeker de keerwanden voor in de tuin bestaan in verschillende uitvoeringen, zodat ze een heuse eye catcher kunnen worden of net perfect in je tuin kunnen worden ingepast.

vvklinkers Constructies - muren trappen houtconstructies - vv klinkers

HOUTCONSTRUCTIES

Wij maken allerhande houtconstructies zoals je kan zien in onze realisaties. Aarzel niet en contacteer ons. Wij geven je graag advies en raad.

WIJ ZIJN DE IDEALE PARTNER VOOR DE AANLEG VAN UW KLINKERS

  • KWALITATIEVE MATERIALEN

    Wij hebben een ruim assortiment aan klinkers en tegels in verschillende materialen en formaten en fabrikanten van de hoogste kwaliteit.

  • OOG VOOR DETAIL

    Het leggen van terras of oprit is onze specialisatie. Wij beschikken over een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring

  • RUIME KEUZE

    Bezoek ons toonpark. Hier kan u ons aanbod van verschillende betonklinkers, kleiklinkers of natuursteenklinkers komen bezichtigen. Wij staan u ook bij bij het nodige advies in uw keuze.

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

Contacteer ons
vvklinkers vv klinkers aanleg oprit terras tuin

Adres
Wevelsstraat 22
3201 Langdorp

Telefoonnummer
+32 (0)16 56 08 37
+32 (0)495 50 69 19

Mail
guido@vvklinkers.be

VAN ONTWERP TOT REALISATIE.

Wij staan je graag bij in jouw project.

Het aanleggen van een terras of oprit is geen makkelijke keuze. Wij delen graag met u onze jarenlange ervaring en kennis om een prachtig duurzaam resultaat op te leveren.

Klinkers komen in vele verschillende formaten en kleuren dat de keuze niet altijd makkelijk is. Wij begeleiden jullie graag in ons toonpark om de juiste tegel te kiezen.

Na de keuze van het materiaal maken wij indien gewenst een 3D ontwerp van je terras of oprit alvorens te starten. Vervolgens komen onze vakmensen bij jou voor de plaatsing volgens afgesproken planning.

Om u een maximale informatie te kunnen geven en op al uw vragen te kunnen antwoorden, werken wij enkel op afspraak.