KASSEIWERKEN

Kasseiwerken van topkwaliteit

 

KASSEIEN

Kasseien werden al door de Romeinen gebruikt voor de heirbanen aan te leggen. Ze sieren de mooie straten van Brugge, Brussel, Antwerpen. Kasseien hebben de tand des tijds doorstaan. Het verwonderlijke is dat ze door de eeuwen heen steeds mooier worden… Daarenboven blijft de kassei een oerdegelijk product dat, ondanks de vele veranderingen in architectuur, met elke stijl van woning kan gecombineerd worden. Ook hierin is er bij V.V. Klinkers een grote keuze in soorten en maten: kinderkoppen, mozaïek, platines, … Voor meer informatie hierover, kan u steeds bij ons terecht!

WIJ ZIJN DE IDEALE PARTNER VOOR DE AANLEG VAN UW KLINKERS

  • KWALITATIEVE MATERIALEN

    Wij hebben een ruim assortiment aan klinkers en tegels in verschillende materialen en formaten en fabrikanten van de hoogste kwaliteit.

  • OOG VOOR DETAIL

    Het leggen van terras of oprit is onze specialisatie. Wij beschikken over een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring

  • RUIME KEUZE

    Bezoek ons toonpark. Hier kan u ons aanbod van verschillende betonklinkers, kleiklinkers of natuursteenklinkers komen bezichtigen. Wij staan u ook bij bij het nodige advies in uw keuze.

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

Contacteer ons
vvklinkers vv klinkers aanleg oprit terras tuin

Adres
Wevelsstraat 22
3201 Langdorp

Telefoonnummer
+32 (0)16 56 08 37
+32 (0)495 50 69 19

Mail
guido@vvklinkers.be

VAN ONTWERP TOT REALISATIE.

Wij staan je graag bij in jouw project.

Het aanleggen van een terras of oprit is geen makkelijke keuze. Wij delen graag met u onze jarenlange ervaring en kennis om een prachtig duurzaam resultaat op te leveren.

Wij bieden u onze expertise in kasseiwerken. Een gespecialiseerd team zorgt voor de uitermate nauwkeurige plaatsing van de kasseien.
Kasseien leggen is trouwens een vak, en bij VV klinkers heeft u de juiste vakman gevonden!

Na de keuze van het materiaal maken wij indien gewenst een 3D ontwerp van je terras of oprit alvorens te starten. Vervolgens komen onze vakmensen bij jou voor de plaatsing volgens afgesproken planning. Om u een maximale informatie te kunnen geven en op al uw vragen te kunnen antwoorden, werken wij enkel op afspraak.