KLINKERWERKEN

Onze specialisatie: de plaatsing van klinkers en of tegels voor uw oprit en of terras!

Klinkerwerken betonklinkers

BETONKLINKERS

Betonklinkers zijn sterk, maatvast en onderhoudsvriendelijk. U vindt ze bij ons in verschillende maten en kleuren. Voor een beperkt budget voorzien wij de aanleg van opritten en parkings. Hiervoor beschikken wij over een gespecialiseerd team.

Klinkerwerken betonklinkers kleiklinkersKlinkerwerken betonklinkers kleiklinkersKlinkerwerken betonklinkers kleiklinkers

KLEIKLINKERS

Kleiklinkers zijn van natuurlijke oorsprong. Ze zijn tevens bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De voordelen van kleiklinkers zijn slijtvast, bestand tegen vorst, chemische reinigingsmiddelen en dooizouten. Kleiklinkers zijn duurzaam door hun lange levensduur.

Klinkerwerken betonklinkers kleiklinkers natuursteenKlinkerwerken betonklinkers kleiklinkers natuursteenKlinkerwerken betonklinkers kleiklinkers natuursteen

NATUURSTEEN KLINKERS

Natuursteen klinkers kenmerken zich door de unieke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende types en formaten zoals onder andere Belgische of Vietnamese natuursteen. Een natuursteen klinker heeft een sfeervolle uitstraling en is uniek als oprit of terras.

WIJ ZIJN DE IDEALE PARTNER VOOR DE AANLEG VAN UW KLINKERS

  • KWALITATIEVE MATERIALEN

    Wij hebben een ruim assortiment aan klinkers en tegels in verschillende materialen en formaten en fabrikanten van de hoogste kwaliteit.

  • OOG VOOR DETAIL

    Het leggen van terras of oprit is onze specialisatie. Wij beschikken over een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring

  • RUIME KEUZE

    Bezoek ons toonpark. Hier kan u ons aanbod van verschillende betonklinkers, kleiklinkers of natuursteenklinkers komen bezichtigen. Wij staan u ook bij bij het nodige advies in uw keuze.

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

Contacteer ons
vvklinkers vv klinkers aanleg oprit terras tuin

Adres
Wevelsstraat 22
3201 Langdorp

Telefoonnummer
+32 (0)16 56 08 37
+32 (0)495 50 69 19

Mail
guido@vvklinkers.be

VAN ONTWERP TOT REALISATIE.

Wij staan je graag bij in jouw project.

Het aanleggen van een terras of oprit is geen makkelijke keuze. Wij delen graag met u onze jarenlange ervaring en kennis om een prachtig duurzaam resultaat op te leveren.

Klinkers komen in vele verschillende formaten en kleuren dat de keuze niet altijd makkelijk is. Wij begeleiden jullie graag in ons toonpark om de juiste tegel te kiezen.

Na de keuze van het materiaal maken wij indien gewenst een 3D ontwerp van je terras of oprit alvorens te starten. Vervolgens komen onze vakmensen bij jou voor de plaatsing volgens afgesproken planning.

Om u een maximale informatie te kunnen geven en op al uw vragen te kunnen antwoorden, werken wij enkel op afspraak.