TEGELWERKEN

 

Wij hebben een ruim gamma tegels, die op een vakkundige manier geplaatst worden

 

NATUURSTEEN TEGELS

De natuursteen, een gift van de natuur, en al eeuwenlang een uniek geschenk voor de mens. Deze steen, die gekend staat om zijn esthetische kenmerken en duurzaamheid, creëert een unieke sfeer en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ook decoratief biedt dit product ongetwijfeld iets extra.

Tegelwerken Langdorp - Aarschot Mustang

KERAMISCHE TEGELS

Uw keramische tegels moeten aan drie voorwaarden voldoen: ze moeten mooi zijn, gemakkelijk te onderhouden en bestand zijn tegen een stootje. De tegels waarmee wij werken combineren al die kwaliteiten. Bovendien bieden wij tegels aan in veel verschillende formaten en kleuren – ideaal om uw tuin een uniek karakter te geven.

WIJ ZIJN DE IDEALE PARTNER VOOR DE AANLEG VAN UW KLINKERS

  • KWALITATIEVE MATERIALEN

    Wij hebben een ruim assortiment aan klinkers en tegels in verschillende materialen en formaten en fabrikanten van de hoogste kwaliteit.

  • OOG VOOR DETAIL

    Het leggen van terras of oprit is onze specialisatie. Wij beschikken over een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring

  • RUIME KEUZE

    Bezoek ons toonpark. Hier kan u ons aanbod van verschillende betonklinkers, kleiklinkers of natuursteenklinkers komen bezichtigen. Wij staan u ook bij bij het nodige advies in uw keuze.

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

Contacteer ons
vvklinkers vv klinkers aanleg oprit terras tuin

Adres
Wevelsstraat 22
3201 Langdorp

Telefoonnummer
+32 (0)16 56 08 37
+32 (0)495 50 69 19

Mail
guido@vvklinkers.be

VOOR UW TEGELWERKEN KAN U REKENEN OP ONS PROFESSIONELE EXPERTISE!

Vraag raad aan onze specialisten!

U bent op zoek naar een specialist voor de plaatsing van vloertegels, wandtegels of terrastegels in uw tuin?

U hebt uw vakman gevonden, VV Klinkers!

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van vloer –en wandtegels voor uw terras en/of tuinpad. Wij bieden u terrastegels in verschillende materialen en formaten. Zoals onder andere keramische buitentegels, natuursteentegels, hardsteenstegels en marmersteen. Naast het plaatsen van tegels voorzien wij ook de nodige chape werken.