TUINAANLEG

 

Wij werken met uiterste zorg en met oog voor detail

 

TUINONTWERP

Tuinontwerp betekent uw persoonlijke wensen vertalen naar een concrete tuin, rekening houdend met uw woning, uw gezinssituatie en uw levensstijl. Wil je een kindervriendelijke tuin, moderne of klassieke tuin, vraag ons idee en we helpen u hierbij. Na een grondig uitgewerkt tuinplan en een gedetailleerde offerte. Nadien nemen wij ook de aanleg voor onze rekening, met ons eigen team. Wij staan garant voor kwaliteit en werken enkel met het beste materiaal en met sterke en gezonde planten.

WIJ ZIJN DE IDEALE PARTNER VOOR UW TUINAANLEG

  • TUINONTWERP

    Alles begint met een goed gesprek. Wij luisteren met aandacht naar hoe u wil dat je tuin eruit ziet. Door onze jarenlange ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg geven wij natuurlijk ook advies en geven wij onze kijk op het project.

  • TUINPLAN

    Met alle informatie die we samen hebben uitgedeeld tijdens het eerste gesprek gaan wij aan de slag. Wij maken een tuinplan welke we in overleg met u continu verbeteren tot we het gewenste resultaat hebben.

  • TUINAANLEG

    Na goedkeuring van het tuinplan start ons team met de uitvoering hiervan. Tijdens de werken heeft u nog de kans om kleine veranderingen toe te brengen, maar steeds in overleg met ons team om een zo mooi en kwalitatief mogelijk resultaat te garanderen

REALISATIES

Graag meer weten over onze diensten?

Contacteer ons
vvklinkers vv klinkers aanleg oprit terras tuin

Adres
Wevelsstraat 22
3201 Langdorp

Telefoonnummer
+32 (0)16 56 08 37
+32 (0)495 50 69 19

Mail
guido@vvklinkers.be

U WIL UW DROOMTUIN OPGELEVERD ALS GEHEEL?

VV klinkers realiseert het voor u!

Naast de aanleg van uw terras, parking of tuinpad bieden wij u ook de verdere aanleg van uw tuin. Wij beschikken over de nodige expertise. Hagen aanplanten, aanleg van borders met sierplanten, aanleg van gazons.

Het kan allemaal bij VV klinkers. Uw tuindroom? Onze passie!